2-Wielers

Ongeremde passie voor jouw fiets

  • Strategie
  • Vormgeving
  • Communicatie

De uitdaging

2-Wielers is sinds jaar en dag een waar begrip onder de fietsliefhebbers in de wijde omgeving. Een ontmoetingsplek waar mensen met een passie voor fietsen terecht kunnen voor al hun materiaal van topkwaliteit. Of het nou om fietsen naar je werk, mountainbiken of wielrennen gaat, 2-Wielers staat voor hen klaar. Aan ons de uitdaging de inmiddels gedateerde visuele identiteit en website te professionaliseren en hun ongeremde passie voor jouw fiets eer aan te doen met een fonkelnieuw (fiets)jasje!

Onze oplossing

We schakelde een tandje bij en ontwikkelde een sterke strategie als basis voor de nieuwe merkidentiteit. Met een professionele en zakelijke, maar toch persoonlijke uitstraling én een kwinkslag naar de wielersport wordt de fietsliefhebber duidelijk aangesproken. In de hoogste versnelling vertaalde we dit door naar uitingen als bidons, banners, vlaggen, stickers en tassen. Last but not least pakten we ook de socials en website mét webshop aan. Zo kan 2-Wielers weer ongeremd door met dat waar ze het best in zijn; jouw fiets.

2-Wielers

What's next?

De (tussen)sprint zit er inmiddels op, maar de koers is nog niet gestreden. Met regelmaat maken we nieuwe uitingen voor 2-Wielers op, zodat het merk steeds meer zal gaan leven en er straks een heel peloton met 2-Wielers ambassadeurs rondfietst.

2-Wielers

Ook dit project is interessant

Get in touch


Ben jij klaar om uitgedaagd te worden om van jouw merk een verbeterde versie te maken? Neem contact met ons op!

* Verplichte velden