Wil jij meebouwen aan de strategie, vormgeving en communicatie van sterke merken?

Op dit moment zijn we (nog) niet op zoek naar nieuwe collega’s, maar we staan altijd open voor nieuw talent.

Herken jij jezelf in één van onze functies en word je meteen enthousiast? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. We maken graag kennis met je!

 

Vormgever

  • Flexibel
  • Teamplayer
  • Online & Offline

Onze vormgevers hebben een passie voor het vormgeven van heldere en unieke communicatie, op welke manier dan ook. Van concept tot design en van online tot offline communicatie. Ze denken in oplossingen en ideeën in plaats van in beperkingen of kaders. Dit alles doen ze met lef, motivatie én in samenwerking met andere collega’s.

Interesse?Mail Rik

Vormgever

Strateeg

  • Energiek
  • Projectmanager
  • Kritisch

Goed kunnen luisteren, gericht vragen stellen en vervolgens écht het verschil maken. Dat is wat je als strateeg bij Mannen van 80 moet kunnen. Onze strategen zijn energiek, gaan uitdagingen lachend aan én zijn de schakel tussen klanten en collega's!

Interesse?Mail Rik

Strateeg

Open vacature
Herken jij jezelf in één van bovenstaande functies? Of blink jij uit in het schrijven van de allerbeste teksten? Wellicht ben je een topper in het opzetten van een succesvolle social media campagne? Wij zijn benieuwd! Stuur je open sollicitatie inclusief CV naar ons toe. We maken heel graag kennis!

Interesse?Mail Rik

Open vacature
Iedere dag is anders en ieder project is anders, aan uitdaging geen gebrek. Ik mag en kan hier mezelf zijn en dat maakt het zo prettig, iedere dag is een feestje!

Joost van Bogget
Vormgever & Fotograaf