Een dynamisch team van creatieve denkers en doeners.

En nee… laten we hem zelf maar meteen inkoppen, we zijn nog lang geen 80 jaar oud! De grondleggers van Mannen van 80 zijn twee mannen die beiden stammen uit 1980, vandaar onze naam.

Wat ons een sterk team maakt, is dat we allemaal lekker onszelf zijn. Altijd eerlijk en altijd kritisch. Een persoonlijke aanpak en een goede samenwerking met de klant is heel belangrijk voor ons. Door de korte lijnen in onze organisatie kunnen we snel schakelen en projecten efficiënt oppakken. Bij Mannen van 80 zijn er geen lange doorlooptijden dus! We staan als team altijd garant voor creativiteit en een frisse blik op elk project door strategie en vormgeving samen te brengen.

Ons netwerk van partners.

Communicatie is een onwijs breed vakgebied. Om resultaat te kunnen boeken, moet je dus specialistisch te werk gaan. Wij zijn geen alleskunner, want dan weet je van alles maar een heel klein beetje. Wij zijn kenners van het vak en hebben elk onze eigen expertise. Waar we iets missen, schakelen we graag een van onze partners in. Zo zorgen we voor een optimale efficiëntie en het beste rendement voor onze klanten!