ZOwonen

Begrotingsdocument 2024

  • Vormgeving
  • Communicatie

De uitdaging

Als sociale volkshuisvester werkt ZOwonen mee aan een wereld waarin mensen – in verbinding met elkaar – duurzaam wonen, werken en leven in een omgeving waarin ze zich gelukkig en geborgen voelen. In de jaarlijkse begroting maken ze hier de balans van op; de resultaten behaald in het verleden alsook de mooie projecten die ze willen realiseren zijn in het stuk terug te vinden. Één van deze plannen is de aanstaande verhuizing van het hoofdkantoor naar een oud schoolgebouw. Aan ons de taak hierop in te haken en de begroting visueel interessant en tactiel op te maken en de lezer mee te nemen in de plannen van ZOwonen.

Onze oplossing

Mannen van 80 liet zich de les niet lezen en ontwikkelde hiervoor toepasselijk een klassieke schooltas met daarin twee boekjes en een poster. De boekjes - in verschillende formaten en voorzien van uitklapvellen met stans - presenteert de inhoud op een gedurfde en opvallende manier. Waarbij de tas, intern ontwikkeld en gestanst uit een enkel vel, zowel conceptueel als fysiek bundelt. De poster vormt een overzichtelijk geheel van alle gegevens, kpi’s en cijfers bij elkaar. Zo creëerde we een schoolvoorbeeld van een mooi gebundeld totaalconcept.

ZOwonen

Whats' next?

Bij ZOwonen stonden ze op de (school)banken voor het begrotingsdocument. We hebben de smaak goed te pakken en staan ZOwonen met trots bij in haar gedurfde communicatieve en visuele vraagstukken, van digitale uitingen tot old-school drukwerk.

ZOwonen

Ook dit project is interessant

Get in touch


Ben jij klaar om uitgedaagd te worden om van jouw merk een verbeterde versie te maken? Neem contact met ons op!

* Verplichte velden