Big Ass Battery

Een nieuwe identiteit om het merk (op) te laden

  • Vormgeving
  • Webdesign

De uitdaging

Big Ass Battery is groot in naam, maar klein van formaat. Met dit energieopslagsysteem ben je on- en off-grid overal razendsnel voorzien van krachtige, groene batterijstroom en sla je efficiënt energie op. Geen uitstoot, geluidsoverlast en brandstofkosten. Wél een duurzaam en veilig alternatief. De visuele identiteit en website brachten deze big-ass boodschap echter niet (meer) over en waren daarom toe aan een flitsende update.

Onze oplossing

Om het merk (op) te laden en kracht bij te zetten, ontwikkelden we een big-ass identiteit waar je niet omheen kan! In samenwerking met webpartner Moonly vertaalden we deze vervolgens ook door in een flitsende website die past bij deze identiteit.
 

“Ik denk dat we met z’n allen een heel mooi eindproduct hebben neergezet, met heel veel dank aan jullie. Het merk blijft plakken en maakt mensen nieuwsgierig; zeker in een vrij conservatieve markt. Bedankt voor de fijne samenwerking! En tot de volgende opdracht.”

– Kim Meijer, Marketing Manager, Big Ass Battery

Big Ass Battery
Het merk blijft plakken en maakt mensen nieuwsgierig; zeker in een vrij conservatieve markt.

Kim Meijer
Marketing Manager, Big Ass Battery

What's next?

De branding van een snel groeiend bedrijf als Big Ass Battery gaat in een stroomversnelling en is nooit af. Zo flitst er sinds kort ook een elektrische Big Ass Battery bus door het land die we hebben ontworpen en is onze batterij altijd opgeladen voor meer!

Big Ass Battery

Ook dit project is interessant

Get in touch


Ben jij klaar om uitgedaagd te worden om van jouw merk een verbeterde versie te maken? Neem contact met ons op!

* Verplichte velden