JaJo Projectontwikkeling

Van plan tot woonwijk

  • Strategie
  • Vormgeving
  • Communicatie

De uitdaging

Toen wij in 2017 werden gevraagd om mee te denken aan de positionering van een nieuwe woonwijk in ‘ons’ Roermond werden we gelijk enthousiast over het traject. Een uitdaging, want Neeldervelt was toen niet meer dan een open vlakte met wildgroei. Onze taak was om woningzoekenden te informeren en enthousiast te krijgen over de nieuwe woonwijk met als uiteindelijke doel de verkoop van de eerste fase woningen. Daarvoor moesten ze wel letterlijk door het onkruid heen kijken.

Onze oplossing

Inmiddels zijn we 6 jaar en evenveel fases verder en is de verwilderde vlakte omgetoverd tot een levendige woonwijk met veel variatie. Een mooie plek om te wonen, met Alles in de buurt. Dit was vanaf dag 1 met recht de slogan. Mannen van 80 zorgde voor de strategie, identiteit en een gefaseerd communicatieplan inclusief uitvoering en levering.

JaJo Projectontwikkeling
De Mannen van 80 zijn creatief, denken goed mee en komen hun afspraken na, dat is wat mij betreft wat je nodig hebt!

Jesper
Projectontwikkelaar, JaJo Projectontwikkeling

What's next?

In Neeldervelt wordt nog druk gebouwd. Er staat nog 1 fase op de planning voordat de woonwijk is voltooid. En ook voor die fase zijn we weer aan het broeden op onderscheidende ideeën!

JaJo Projectontwikkeling

Ook dit project is interessant

Get in touch


Ben jij klaar om uitgedaagd te worden om van jouw merk een verbeterde versie te maken? Neem contact met ons op!

* Verplichte velden