Ewals Cargo Care

Een nieuw jasje

  • Strategie
  • Vormgeving
  • Communicatie

De uitdaging

Het constant borgen van het imago en de juiste propositie van een familiebedrijf in een dynamische, logistieke wereld. De identiteit van Ewals Cargo Care overal uniform en consequent vertalen, van beursstand tot aan fotografie en van whitepaper tot aan interne communicatie.

Onze oplossing

De samenwerking begon met een grote beurs in München. Daar ontwikkelden we de eerste campagne die de menselijke meerwaarde aan de zakelijke dienstverlening van Ewals Cargo Care koppelde. Dit was zo succesvol dat de samenwerking vervolgens alleen maar verder werd uitgebreid, waarbij we de samen ontwikkelde brandmanual steeds verder verfijnen en verschillende uitingen ontwikkelen.

Ewals Cargo Care
Ze stellen de juiste vragen en houden ons goed scherp op de balans tussen de strategische doelstelling en de uiteindelijke vormgeving en uitingen. Mannen van 80 is heel toegankelijk, flexibel en begreep snel onze doelstellingen.

Nicholas Demeijer
Manager Products & Solution Architect, Ewals Cargo Care

What's next?

We blijven samenwerken op het gebied van vormgeving, doorontwikkelingen en events. Dit alles gericht op de juiste profilering en positionering van Ewals Cargo Care.

Ewals Cargo Care

Ook dit project is interessant

Get in touch


Ben jij klaar om uitgedaagd te worden om van jouw merk een verbeterde versie te maken? Neem contact met ons op!

* Verplichte velden