Commvault

Een betrouwbare partner in uitvoering

  • Vormgeving
  • Communicatie

De uitdaging

Commvault gaf ons de uitdaging om te ondersteunen in het implementeren van de global branding naar regionale uitingen. Daarin moet er altijd rekening gehouden worden met lokale en culturele verschillen, zowel in de online uitingen als ook in de offline uitingen.

Onze oplossing                      

We zetten onze kennis en skills snel en vooral flexibel in voor de behoeften van Commvault. Aangezien het meeste vanuit hun hoofdkantoor in Amerika wordt bepaald, is alles wat wij voor Commvault doen onderhevig aan tijdsdruk en strakke deadlines. We gaan geen uitdaging uit de weg, waardoor we Commvault in al hun vragen kunnen helpen. Snel, secuur en succesvol.
 

''Ik werk al jaren met Mannen van 80 samen. Van het ontwerpen van beursmaterialen die we wereldwijd inzetten, websites, logo’s en unieke give aways. Wat mij aanspreekt in de aanpak van MV80 is dat zij niet klakkeloos doen wat gevraagd wordt, maar strategisch en kritisch naar ieder vraagstuk kijken en je hierin gevraagd, maar ook ongevraagd, adviseren. Inmiddels heb ik de Mannen van 80 bij een aantal relaties geïntroduceerd waarbij ik nog nooit een negatief geluid gehoord heb.''

– Chris Herben, Field Marketing Manager Benelux, Commvault

Commvault
Wat mij aanspreekt in de aanpak van MV80 is dat zij niet klakkeloos doen wat gevraagd wordt, maar strategisch en kritisch naar ieder vraagstuk kijken en je hierin gevraagd, maar ook ongevraagd, adviseren.

Chris Herben
Field Marketing Manager Benelux, Commvault

What's next?                     

We zijn de partner van Commvault in Europa waarbij we ze zullen blijven helpen om hun dienstverlening en aanbod passend en waar mogelijk gepersonaliseerd bij hun doelgroep(en) te krijgen.

Commvault

Ook dit project is interessant

Get in touch


Ben jij klaar om uitgedaagd te worden om van jouw merk een verbeterde versie te maken? Neem contact met ons op!

* Verplichte velden