Nathaly Perey

Creatief Strateeg

Persoonlijke foto Een verzameling van persoonlijke items over Nathaly

Toelichting items

 • Reizen
  Om de batterij tussendoor op te laden, stedentrips; Berlijn,  Kopenhagen en Gent zijn favoriet. Maar ook de Schotse Highlands of gewoon een dagje naar zee. Een ‘roadtrip’ door Italië was een van mijn favoriete vakanties.  Het is avontuurlijk en spontaan zo’n reis langs de hele laars. Maar als ik echt vakantie nodig heb, twee weken op een Grieks eiland in de Egeïsche zee of eilandhoppen. Lekker snorkelen, verse inktvis eten en pas rond een uur of acht van het strand af komen. Dat is pas echt vakantie.
   
 • Negroni
  Wel dan ook echt goed gemixt en zeker niet te sterk, want anders sta ik volledig op m’n kop.
   
 • Terrasje
  Niks zo fijn als spontaan op het terras belanden, niet weten hoe de avond eindigen zal. Wie je allemaal tegenkomt. Gewoon het leven vieren met vrienden en bekenden.
   
 • Koken
  Het liefst voor een hele bende. In de zomer buiten, zo’n mooie lang gedekte tafel, met minstens vier gangen. Meestal zijn het dan experimenten die dan toevallig ook nog goed lukken. Lekkere wijn erbij, een pellegrino tussendoor. Met een Limoncello als afsluiter van een mooie avond.
 • Zwart
  Mijn kleding is vooral zwart, omdat dat het altijd goed doet voor elke gelegenheid. Ik ben erg visueel ingesteld en durf me in de ander te verdiepen. Na jarenlange ervaring in de mooiste winkel van Nederland, Kiki Niesten, heb ik geleerd wat mensen mooier maakt. Dat begint van binnenuit, dan pas maken kleren de man en zeker de vrouw.
   
 • Vastelaovend
  “Doe höbs t of doe höbs ’t neet”. Het is een gevoel waar je mee opgroeit en dan is er geen houden meer aan. Thuisblijven is geen optie. Bij ons zit het in de familie en dan voelt dit feest alsof je vanaf een lange grote steiger rent en een hele diepe lange duik in de zee neemt.
   
 • Seafood
  Als ik mag kiezen zou ik elke week wel een plateau Fruit des Mer willen bestellen. Genieten van allerlei soorten vis koud en warm. Dat is toch lekkerder als het voor je wordt gemaakt dan dat jezelf de keuken in moet.
   
 • Schrijven
  Ik vind het heerlijk om te schrijven. Woorden, ideeën, visie en een boodschap van een ander zo duidelijk mogelijk op papier te zetten. Zelf loop ik nogal over met notities. Het gevolg; overal post-its, briefjes en schriftjes met gekriebel.