Qonnect Fasteners

Een merkupgrade in de breedste zin van het woord

  • Strategie
  • Vormgeving
  • Communicatie

De uitdaging

Het merk Qonnect klaar maken voor de nieuwe fase van hun ontwikkeling. Er kwam een duidelijker doel, dus moesten we ook duidelijker gaan profileren. Met een mooie ambitie en enorm potentieel hebben we met Qonnect een moonshot gedefinieerd waar het merk naar toe wil groeien. Dit in de dynamiek van de markt en alle innovaties op het gebied van technologie zorgen voor een continue behoefte aan communicatie en actualisatie.

Onze oplossing

Je moet eerst een stap terug zetten, om helder in beeld te krijgen wat de uitdagingen zijn. We hebben daarom eerst alles geïnventariseerd en zijn vervolgens samen keuzes gaan maken. Wat goed is ontwikkelen we door, wat niet aan onze standaard voldoet, schrappen we. We hebben zowel de merkstrategie als de merkidentiteit aangescherpt en kaders ontwikkeld voor de toekomst. Cross mediale campagnes, een nieuwe website, beursstand en catalogi. Alles in lijn met de nieuwe propositie van Qonnect: Get Qonnected.

Qonnect Fasteners
Een hele fijne & professionele samenwerking: concepten, strategieën en ideeën worden naadloos omgezet naar creatief sterke campagnes en ontwerpen.

Dennis Bovens
Marketing Manager, Qonnect Fasteners

What's next?

De basis staat, maar nu begint het pas. Kampioen worden is immers makkelijker dan kampioen blijven. Het ritme in de communicatie en uitingen moet nog een ideale balans vinden en ook zullen we voldoende ad-hoc zaken tegenkomen die we samen tot een succes blijven brengen. Een echt partnerschap.

Qonnect Fasteners

Ook dit project is interessant

Get in touch


Ben jij klaar om uitgedaagd te worden om van jouw merk een verbeterde versie te maken? Neem contact met ons op!

* Verplichte velden