Allebei  geboren in het jaar 1980 en samen ruim 24 jaar relevante werkervaring: Mannen van 80 bestaat uit een bijzondere samenwerking tussen twee verschillende persoonlijkheden die elkaar aanvullen en versterken. We hebben echter een gezamenlijke, duidelijke visie:

“Durf anders te zijn, alleen dan komt jouw unieke waarde tot zijn recht”.


We zijn eerlijk, betrokken en altijd ‘recht door zee’.  Mannen van 80 fungeert als partner en adviseur voor opdrachtgevers, zowel tijdens als ná een lopend traject. Gedreven, vooruitstrevend en met een flinke dosis enthousiasme en creativiteit gaan wij voor top kwaliteit.  

Onze missie is om met onze eigenzinnige en doeltreffende kijk op vormgeving, marketing en communicatie het verschil te maken voor al onze relaties. Hen stimuleren om daadwerkelijk anders te zijn. Ieder ontwerp of concept is hierdoor uniek en bevat bovendien de essentie.  Dit is ook hoe ‘Mannen van 80’ ontstond: vanuit het idee dat er in onze branche veel meer aan advies en service gedaan kan en moet worden. Daarnaast signaleerden wij de nood aan onderscheidend vermogen, waarin wij onze relaties ook stimuleren: ‘Als je pretendeert ánders te zijn dan de rest, dient je bedrijfsidentiteit dit ook uit te dragen, in álle communicatie’. Mannen van 80 ontwikkelt en creëert dit; samen met jou.